yamaniskom Kızlar yarın misafirim var bebeğimde küçük malum pek bişey yapamıyorum şimdiden yapıp sabaha pişirsem bişey olur mu?? Ve bildiğiniz güzel tarifler varsa atın üstümee😂
bisenakillisinzaten yamaniskom olur neden olmasın. Şimdiden ıslak kek yapabilirsiniz mesela. Hamuruda bugün yoğurup yarın pisirirsiniz popacayi. Yarın da kısır patates salatası gibi bı şey yaparsiniz
biranneikievlat yamaniskom Mayalı poğaça yapacaksanız ılık süt veya ılık su katıp mayayı aktif edince ununu ekleyip mayalanması için buzdolabında bekletebilirsiniz yeterince mayalanmış oluyor bir sonraki güne. Ben mayalı pişiyi bile iki çocuktan dolayı bu şekilde yapıyorum. 🤷🏽♀️
DevosMom yamaniskom poğaça hamurumu dün yaptım üstünü kapatıp dolaba koydum. Poğaçayı bugün yaptım. Çok beğendi misafirlerim
biranneikievlat yamaniskom Mayasız yapacaksanızda sıcaktan hamurun ekşimemesi için yoğurup streçleyip buzdolabında bekleterek bir sonraki gün pişirebilirsiniz 🌺
DevosMom yamaniskom instagramda busraaonn diye bir kullanıcı var. Yemek tarifi paylaşan biri değil fakat öne çıkanlarında bi poğaça tarifi var ordan yaptım
uykusuzanne__ yamaniskom Ve bildiğiniz güzel tarifler varsa atın üstümee Hayalimdeki yemekler kanalında yoğurtlu poğça var kesinlikle yapın 💯 güzel oluyor
uykusuzanne__ yamaniskom hadi yap bana özelden yaz resim at ben diyeteyim resmine baka baka doyarım belki😂😂