rabiaozdmr İyi akşamlar kızlar . Bebeğimin poposunda böyle şeyler çıkmış . Alerji olmuş olabilir mi acaba ?
1babyannesi rabiaozdmr sürekli kucakta mı oda yapıyor ben de kızımı taşıdığımda oluyor bırakınca sönüyor krem sürüyorum şort giydirin sizde terleyip onun cildine karışıyor olabilir
Aysunsahra Bezden dolayı terlemiş isirik olmuş.benim kızımda hep böleydi gül suyu sürerek yatıştırıyordum hep.terlememesine dikkat edin geçiyor
rabiaozdmr Aysunsahra çok fazla terliyor özellikle emdiği zaman. Bezini de sürekli değiştiriyorum ince giydiriyorum 😏
Aysunsahra rabiaozdmr bebeğiniz hassas sa maalesef oluyor.kızım 2 buçuk yaşında yaz gelsin istemiyorum sırf bu yüzden
rabiaozdmr 1babyannesi evet kucak seviyor beyefendi . Hep şort giyiyor zaten . Bezinden kaynaklı mı bilmiyorum. Biz adet olduğumuz zaman pedi takamıyoruz sıcaktan bu bebeler ne yapsın 🫤
1babyannesi rabiaozdmr evet maalesef onlar büyüdüklerinde hatırlayamacaklar ama biz acısını biliyor olacağız sort teri engeller bezini de aşırı sıkmadan bağlayın yaz geçince biraz daha sıkarsınız cırtlarını 🙏🏼 akşamları uyumadan önce duş aldırın çok iyi geliyor 🙂
Aysunsahra rabiaozdmr ona bende çözüm buladım siz bulursanız banada haber verin.ama alerji değil korkmayın alerji poposjnun hemen içinde yanında morluk ve kan oturma gibi oluyor. Havalar serinlediler geçer isirik de.kışında kalın giydirmeyin ben o hataya düşmüştüm.
rabiaozdmr 1babyannesi her akşam aldırıyorum rahat uyusun diye ama bu bikaç gündür gündüz uyumuyor doğru düzgün, gece kalkıyor birkaç defa ağlıyor .
rabiaozdmr Aysunsahra Çok şükür alerji olmasın da , akşamları serin gündüzleri sıcak oluyor ona göre giydiriyorum . Uzanarak emzirdiğimde çok fazla terlemiyor üstünde sadece zıbın oluyor .
1babyannesi rabiaozdmr atak dönemi diş dönemi denk gelmiştir onlar uykuları çok etkiliyor maalesef atlatacaksınız zamanla büyüdükçe değişecek ❤️🩹🙂🙏🏼