Milos Merhaba anneler dört gün önce sezeryan oldum bugün dikiş yerim değil ama göbek deliğimden dikiş yerime kadar olan yerde kızarıklık farkettim böyle bir durumla karşılaşan oldu mu çok korkuyorum
1pek Milos iç dikişlerinizde sıkıntı olabilir. Bebeği cıkartmak için kesilen yerı iyice arıyorlar cunku yırtılmış bir carsaf gibi düşünün kızarıklık varsa doktora görünün zaten doktorunuz buyuk ıhtımal 1 hafta ıcınde muayeneye cagırmıştır mutlaka gidin
arya23 Milos doktora gitmenizi öneririm, benim sezeryan sonrasında dikiş yerim kızarmıştı doktora gidince hemen müdahale etti iğne yaptı, bazen kesi yeri kıl köküne denk geliyor ve iltihap oluşabiliyor demişti
nyhn Benimde kızarmıştı temmuzda doğum yapmıştım biraz da kilo vardı doktora gittim kızarıklık var dikkat et duş alınca iyice kurut göbeğin o bölgeyi kapatmasın hava aldır o bölge nemli ıslak kalmasın kuru kalsın yoksa enfeksiyona doğru gidiyor demişti ondan sonra dikkat ettim çünkü yaz ayı ister istemez terliyoruz falan dikkat ettim geçti birşey olmadı isterseniz bı görünün zaten 1 haftalıkken kontrol oluyo
Kahveseveranne Milos ben doğumdan çıktığımda göbeğimde kocaman bir morluk vardı dayak yemişim gibi meğer doktor çocuk çıksın diye bastırınca çok bastırmış 3 ayda geçti o morluk hemen doktorunuza söyleyin