Betulyl Arkadaşlar sab simplex damla mi daha iyi sizce Zinco mu? Biz ilk başta zinco kullaniyorduk doktor san simplexe geçirdi bebeğim çok kasıldı diye bugün
nur1824 Betulyl zinco çinko değil mi? Biz sap simplex kullanıyoruz gece yatmadan sütünün içine koyup içiriyorum sabaha kadar uyanmıyor oğlum. tavsiye ederim yani 💐
arasssmommm Feyzosumunannesi evet ikisi bir olduğu zaman güzel oluyor tek başlarına o kadar etkili değiller benim de sab bitti Nursey vardı elimde indirimden almıştım şimdi ona geçtim ama gene beraber kullanıyorum
Feyzosumunannesi Betulyl Birisi gaz damlası birisi bağırsak düzenleyici ikini aynı anda kullanınca fayda ediyor .
Betulyl Bebegim3535 evet en son çare onada bakicam bugün bebeğim gece 3 ten akşama kadar kip kırmızı kaldı ağladı nerdeyse nefesi kesiliyordu
Bebegim3535 Betulyl bir kolik kız büyüttüm şimdi birde gazlı erkek büyütüyorum. İnanın denemediğim damla kalmadı. En etkilisi, ıkındırmayanı, kıvrandırmayanı mommys bilss oldu.
nilsmom55 Bebegim3535 bunu doktora danismadan alsam bi sıkıntı olmaz herhalde sonuçta gaz damlası bizde sap simplex, nurse harsey, metsil kullandik bi ise yaramadı. Geceleri ciglikla uyanıyor
Y-19 Betulyl ay zincoyu tavsiye üzerine aldım almaz olaydım tuvaletini yapan bebek yapamaz oldu 4-5 gün kadar kullandım mahvetti bebeğimi anında bıraktım şükür eski düzenine döndü çocuk her damla her bebekte aynı etkiyi göstermiyor malesef. Oğlumda biogaia kullanmıştım memnundum