moonlight__ Kızlar merhaba. Bebeğim 21 aylık ama bir şey farkettim karnını içine çekince iki göğüs kafesi arasında böyle ceviz kadar bir şey var bu nedir sizce? Sadece karnını içine çekince belli oluyor volt korktum bi sıkıntı mı vardir
kalben40 moonlight__ bizde de var 14 aylık ama karnını içe çekince degil hep var ya sonradan oluştu ya ben sonradan farkettim bilmiyorum doktora sordum olabilir dedi ama sanki gogus kemigi biraz fazla dışarıda güvercin gogsu gibi geldi
Sngl55 moonlight__ bnm bebegım de bır buçuk aylık. Bnmkınde de var. Geçen doktordayken sordum. Bu normal dedı. Kılo alıp büyüdükçe kayboluyor dedı. Kemık yapısı tam oturmadığı için fln dedi. Bnde endıselenmıstım çok ama doktor normal endıselenmenıze gerek yok dıyınce rahatladım.
kalben40 moonlight__ kiyafet varken belli olmuyor da kiyafet yokken belli yani gogus kafesi biraz disarida ve ortasında sertlik var
moonlight__ Allah Allah neden oluyor acaba ki? Baska bi doktora sorsanız iyi olur bence. Bizim ki bunun gibi ama sadece karnını içine çekince gördüm bi kaç gündür
moonlight__ Sngl55 sizin bebeğiniz çok küçükmus ama benim ki büyük geçer mi ya bi sıkıntı yoktur demi 21 aylık 😶