pivok Merhabalar. 14 aylık bir oğlum var. Bebeklerinize kahvaltıda neler veriyorsunuz ? Ben yemek yapmakta zorlanmıyorum ama kahvaltıda sürekli tekrara düşüyormuşum gibi hissediyorum. Yumurta muhakkak hergün vermeye çalışıyorum bazen omlet bazen menemen bazen de haşlanmış olarak veriyorum yanında domates salatalık peynir. Bazen pankek yapıyorum. Sizler de neler verdiğinizi yazarsanız benim gibi düşünen anneler için de bir öneri olur.
lidokain pivok yine bize göre cesitli 😀 2.5 yaşında oğlum sabahları sadece omlet yer ona da bir haftadır başladı yumurta asla yemezdi. Omleti cesitlendirin peynirli patatesli sebzeli flan olacak şekilde. Tost yapın. Ben simitte veriyorum. Bir tane zeytin yer anca. Az yediği için iki saat sonra Ara öğün olarak muz labne kuruyemişi karıştırp veririm.
kimbumadam pivok Bende ekstra olarak avokado Kaşık dökmesi Krep Meyveli yulaf ezmesi yediriyorum ceviz ekliyorum Kalanı aynı lor labne beyaz peynir kaşar karadut hurma özleri zeytin vs vs Omleti çoğunlukla peynirli bir kaç gün sebzeli yapıyorum Ruşeym ekliyorum Yani zaten olması gereken bu :) Biz nasıl kahvaltı yapıyorsak onlar da öyle yapmalı
pivok lidokain tarhanalı yapıyorum omleti genelde ama evet sebzeli olarak çeşitlendirebilirim. Tost da iyi fikir hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim:) lidokain
heygorl Haftada bir tost ve patates kızartması, onun dışında krep, pankek, sebzeli omlet, tarhanalı omlet, kaşarlı omlet, labneli omlet yani illa bi yumurta oluyor. Yumurtanın içeriğini değiştiriyorum sadece ☺️
pivok kimbumadam Yulaf ezmesi iyi fikir deneyeceğim umarım sever. Evet avokado ben de kahvaltısına eklemeye çalışıyorum. Omletlerine ruşeym eklediğim de oluyor. Teşekkür ederim :)