nbanba Bebeği 9 aylık olan anneler bakar misiniz. Akıl sagligimi yitireceeeem. Normalde zaten çok düzenli uykuları yoktu,Max 3 saat uyur en uzun. Ama şu son günler sürekli ennn az 9-10 defa uyanıyor ve sabahta 6 da kalkıyor ayağa . Bu bir atak mi ne bu yardımcı olun lütfen. Gündüz 3 uyku yapıyor Max 3 saat
minikmucizemaak nbanba 9 ay 1 günlükten selam 🙋🏻♀️ Gece uykuları dehşet saçmaladı, aşırı huysuz, ağlak, hem benim kucağımda. 9. Ay fena herhalde 💆🏻♀️🥴 Bir de diş çıkarma eklendi üste, bütün huylar değişti. 2 gündür bende delirdim 🧚🏻♀️
aslileatlas nbanba bizde aynı durumdayız gece uykusu diye bişey kalmadı bizde özellikle gece 1 den sonra 20-30 dkda bir uyanıyor eliyle beni yokluyor sürekli ve her defasında ağlıyor neyin nesi hiçbirşey anlamadım bu da bir büyüme atağı heralde diyip geçeceği günü bekliyorum 🥲
nbanba minikmucizemaak Ay gerçekten ne zormuş bebek. Allah’ıma şükürler olsun ama geceleri saat başı uyanınca bende akıl mantık kalmıyor gündüzleri de gergin oliuorum heo ya.
minikmucizemaak nbanba Evet hepimiz öyle, uykusuzluk çok zor bir de hareketlile Allahım can sağlığı versin ama çok çok zor