Azra00 dikkatbebekvar sende yükle o oyunu canım eşini bul onla oyna sen olduğunu çaktırmadan, bende bilmiyorum nasıl Bi oyun kuzenin öle dediğine göre arkadaşlarla oynanabilen sohbetli Bi oyun demekki pubg gbi
dikkatbebekvar Laden 1 haftadır baya sardı oyuna. Ama az önce 15 yasında kuzenim böyle yaptı oynadıgını duyunca. Abla dikkat et ordan kızlarla da konusuyodur heeee. Nedne böyle bi muhabbet döndü simdi içime kurt düştü. Cokmu sohbetin oldugu bi oyun bu
Laden dikkatbebekvar evet sesli ve yazılı sohbet kısmı var. Eşimin arkadaşları var oyundan. Birbirlerine haber verip aynı anda girip oynuyorlar. Makara yapıyorlar gülüşüyorlar. Hepsinin adını öğrendim artık😂 Kadınlarda vardır illa ki. Dünya genelinde oynanan bir oyun. Her milletten insan var
Laden Azra00 telefondan oynanmıyor galiba. Saçma sapan atla koşuyorlar savaşıyorlar falan. Eşim xbox alınca başlamıştı. Şimdi ev internet cafeye döndü. Oynadıkça yeterli gelmiyor ekipmanları sanırım. Gerçi benim herif keyifçi😂
dikkatbebekvar Azra00 ay hiç anlamam ki ya bu oyunlardan. Ben bi telefonu karıstırmayı planlıyorım ama bunlar anlık sohbetlerdir
dikkatbebekvar Laden valla ben bilgisayarla bir yıl savas verdim kurtulduk onu sattık. Simdi basıma bu cıktı 1 haftadır zor susuyorum bi gün patlıcam. Sen nasıl katlanıyorsun
Laden dikkatbebekvar ilk zamanlar bende sinir oluyordum. Sonra alıştım. Baktım ki eşimde böyle deşarj oluyor. Böyle dinleniyor. Bizim evi görseniz çıldırırsınız heralde😂 geçenlerde 9 bin liraya oyuncu koltuğu almış. Sanki bana bir iş yapıyor bilgisayar başında. Ama işte ne yaparsınız onunda keyif aldığı şey bu diye ses etmiyorum pek
dikkatbebekvar Laden ya simdi baktım oynarken ama sohbette full yabancılar var hatta biraz cıtlattım ne sohbeti falan istiyosan hesap ac beraber oynayalım diyo😂
dikkatbebekvar Ucansupurge 1 haftadır baya sardı oyuna. Ama az önce 15 yasında kuzenim böyle yaptı oynadıgını duyunca. Abla dikkat et ordan kızlarla da konusuyodur heeee. Nedne böyle bi muhabbet döndü simdi içime kurt düştü. Cokmu sohbetin oldugu bi oyun bu. (Ama aksam baktım full yabancı dil sohbet )
Ucansupurge dikkatbebekvar Yok be 2018 civarından beri oynuyordum bu yıl bıraktım oynamayı büyük guildlerde oynadım kendi halimde de 20 kadinn gormemisimdir. Sanmıyorum kadın bulacakta konuşacak
dikkatbebekvar Ucansupurge ne bileyim ya kuzenim oyle takılınca ne ki bu oyun böyle dedim bos konustu demek 😂 sağolasın