Esma1993 Bir arkadasim icin tavsiye istiyorum sizden 2.tüp bebek denemesinde hamile kaldi bebegin kalbi durmasi sonucu noktalandi cok uzgunum 8+6 da kalbi durmus sizce sebepleri ne olabilir nasil bir yol izlemeli
minikkurabiyee Esma1993 kan uyuşmazlığı olabilir rahmi ile bir sorun olabilir genetik bir sorun olabilir
bisenakillisinzaten Esma1993 bebekte ya da annedeki kromozom bozukluğu, bebekte kalp rahatsızlığı, annede pıhtılaşma sorunundan dolayı olabilir
cansmes Esma1993 ben tedavi gördüğüm yerde yaptırmıştım 4200 TL vermiştim. Doğum yapana kadar iğne kullandım
Esma1993 bisenakillisinzaten daha alinmadi cam sakuraya gittiler daha cok kucuk oldugu icin anneye bir riski yokmus sali gunu kurtaj olucakmis ama sanirim
suheyla92 Esma1993 hicbir sorun olmaya da bilir maselef bazen yasaniyor bunlar allah sabir versin cok zor. Benim hicbi sorunum olmamasına ragmen 6.haftada kaybetmiştim
Esma1993 suheyla92 bende 1.5 aylikken kaybetmistim ilk gebeligimdi o yuzden bu durum beni cok etkiledi allaha sukur simdi kizim var ama oun icin cok uzuluyorum o kadar emek zahmet insanin ici aciyor
suheyla92 Esma1993 hem maddi hem manevi cok yipratici bir surec. Normalde 6 haftalikken yeni öğrenilir gebelik biz 6.haftaya kadar neler cekmis neler yaşamış oluyoruz.
Cigdem61 Esma1993 embriyo sağlıklı değildir anomalisi olabilir. Maddi durumu el verirse bir sonraki denemede pgt yöntemi yaptırmasını önerebilirim.