DarkSwan kardelengorgulu Çocuğum bebek arabasında hiç durmadığı için inan o duyguyu bile bilmiyorum. 😂 Keşke bebek arabasında dursaydı, marketin kapısını açamasaydım bir çaresini bulurdum.😂
zeynebinannesii28 kardelengorgulu ters şekilde önce ben giriyorum popomla açıyorum kapıyı, arabayla açınca zorlanıyorum
kardelengorgulu CuteBadesMama kızım daha iki aylık CuteBadesMama kızım daha 2 aylık, bizim markettekilerin ayarları bozuk galiba öküz gibi insanın suratına bakıyolar açamadığımı gördükleri halde 😂
CuteBadesMama kardelengorgulu allah bagislasin 🥰 belki siz yardim istemiyorsunuz diye yeltenmiyor olabilirler. Malum bazen yapilan iyilige farkli anlamlar yuklenebiliyor toplumda. Bir seferlik rica edin sonraki gidisinizde siz istemeden yardimci olurlar bence 🌸:)
_YanakReisinAnnesii kardelengorgulu ben çoğu zaman çıkıştan giriyordum 😂 kedi gibi bekleyince kapının önünde çalışanlardan biri gelip açıyordu içeriden
Kereminannesiii kardelengorgulu 2 çocukla bu işlemi yapıyorum bir süredir. Alışıyorsunuz bir süre sonra
Huma_kus34 kardelengorgulu çift kapılıda olsa zorlanmıyorum okdar ilk kapıyı bebek arabasıyla ittirerek acıyırum dıger kapıyıda elimle müdahle edıyom 😂😂😂
Nurcanben kardelengorgulu asko bebek arabası on tarafında olsun sen kapıya doğru arkanı dön bedeninle kapıyı ittir elinle de bebek arabasını kendine doğru çek yani kapıyı arka arka yürüyerek acicaksin elinle değil sırtınla ittircen umarim anlatabilmisimdir 😂