Uykulu_anne0 Kilo kilo kilo 9 ay 10 günlüğüz 8.300 bebeğim her görenin çok zayıf demesi doktorunda biraz zayıf süt alerjisi olduğu için demesine artık kahroluyorum ne yediricem ne içiricem biraz toparlansın tavsiyeniz var mı anneler ?
Elazeynep1 Uykulu_anne0 benim kızımdada var 6 aylık olcak 5. Ay kontrol ünde 6 kiloydu maalesef banada aynı tepkiler geliyor
Deletedmom0510 Uykulu_anne0 benım oğlumda 7.5 aylık 7.500 kg zayıf diyorlar ama ben takmıyorum saglıklı olsunda
Shrkerem Uykulu_anne0 kızlar alerjimiz dolayısıyla ne biz iyi beslenebiliyoruz ne de bebeklerimiz ama geçici bir süreç inş sağlıklı olsunlar da tek derdimiz bu olsun büyüdüklerinde unutulacak bunlar 🤗
Uykulu_anne0 Nrnbirol ilk başlarda ya saçmalama neresi zayıf diyodum kendime sonra acaba ? Demeye başladım şimdi evet evet öyle diyorum sanırım psikolojik şiddet + kıyas çok kötü bir şey ☹️
thelittleprince Uykulu_anne0 anne sütüne ek olarak günde 2 kez sabah akşam mama verebilirsiniz. Alerjik özel mamalardan. Anne sütünü de almaya devam eder. Kilo alması için mama da ek takviye olur. Süt alerjisi olup kilo alamayanlarda bu öneriliyor. Allah korusun çünkü kilo alamama beslenememe gelişmesini zayıflatıyor daha sonra da bunu gelişim geriliği takip edebiliyor. Bi doktorunuza danışın isterseniz
Uykulu_anne0 thelittleprince anne sütü sadece 7 ay alabildi çünkü son damlasına kadar verdim ve birden tak diye kesildi 2aylıktan beri alerjik mama alıyoruz zaten o da kiloya dair hiç bir şey yapmıyor 😔
Meryemmm Uykulu_anne0 belediyelerin halk ekmeklerinde sıkıntı yaşamıyoruz zeytin ve ekmeği suya ıslatıyorum çok zorda kaldığım da alerjik mama kullanıyorum pirinç unu irmik muhallebi yapabilirsin bu karışımlara hep mama koyuyorum mutlaka. Brokoli kabak karnabahar çorbası yapabilirsin havuç patates püre yapabilirsin
birtatlianne Uykulu_anne0 sağlığı yerindeyse lütfen bebeğinizin kilosuna kafanızı takmayın bence gayet iyi kilosu bebek zaten bi zaman sonra aşırı kilo alımını yavaşlatıyor eğer sağlığında sıkıntı yoksa kafaniza takmayin
kubraanne Uykulu_anne0 benim kizimada herkes zayif kucucuk bu diyolar. 11 aylik 8600 kg napalım ne yedirdiysem icirdiysem almiyor daha fazla neyapayımm 🤷♀️🤦♀️