Birdurummuvar Tavuk derisi görünüm ve kırmızı fısır fısır görüntü nasıl gider baayaaan 😅kuaförde ağda yaptırıyorum kendim yaptığım zaman daha berbat görünüyor .
Zehra95 Birdurummuvar asla pürüzsüz kalmıyor aslaa benim cildim çok kötü ya bugün ağda olsam 2 3 gün kırmızı benek halinde olur sonra da yavaş yavaş kökleri çıkmaya başlar en fazla 2 hafta içinde killanmis oluyor her saniye temizlenmek istiyor benim cilt
incitomm Birdurummuvar tüylerim çok ince olduğu için benekler yok şükür alınca pamuk gibi ama sürekli pürüzsüz olmuyor tabiki
betul97_ incitomm Cihaz önemli koltuk altı benim ilk seansta dökülmeye başladı bikini biraz zor hamile kalınca bıraktım ama bacaklarım kollarım çok iyi pürüzsüz
Cicektebenimcicekligunlerde Birdurummuvar Lazerli değilim o yüzden kese ve nemlendirme yapmazsam çilek görünümü oluyor.🤷🏻😀 Her duşta kese ve ağda sonrası güzel nemlendirme olursa olmuyor
Birdurummuvar Cicektebenimcicekligunlerde evet olabilir bak cildim çok kuru yaşadığım yerin havasında aşırı kuru
cikolatahurma Birdurummuvar benim bacakalrımın sadece üst kısmında kalmış diğerleri çıkmıyor artık bebek gibi bu zmaana kadar sadece ağda kullandım
Birdurummuvar Nacafa bende düşünmeye başladım an itibari ile . Acı oluyor mu peki ağda ile kıyaslayınca nasıl 🥹
Zehra95 balli_cilek 😒😒 ayda 1 kuafor gidiyorum utanıyorum ya sanki aylardir alinmamis gibi goruntu oluyo ama benim suçum yok yani ayda 2 de kaldiramam çok kasıyorum kendimi çünkü
Deletedmom_216 Birdurummuvar anadan dogma pürüssuz cok sukur 😂 kil da hic yok bacaklarimda anca tuy seklinde toplasan 5 tanedir😂
kucukprensannesi Birdurummuvar benim bacaklarımla çilek bacak önceden çok takıyordum da şimdi ona takacak bile vaktim kalmıyor 😁
Birdurummuvar kucukprensannesi benim de yeni yeni vaktim olmaya başladı böyle şeylere çok şükür ya 🤗🤗🤗😂😂😂 yeni yeni kendime geliyorum valla
balli_cilek Zehra95 artık jiletle hallediyorum napayım benimde aynı durum cildimde çık hassas ağda vs gelmiyor kanıyor kıpkırmızı oluyor jiletle alıştım 😒