ardensss Kızlar selaaam 🤍 Eylül ayına bodruma tatil ayarladık. Bebeğim tam 3 aylık oluyor deniz sokmam da sakınca varmı sizce. Tecrübesi olanlar yanıtlarsa çok sevinirim.
Bebikoluhayatim ardensss 6 aylık ilk kez denize götürdük ayaklarını suya değdirdik çığlık atıp sevmedi temiz bir yer olmasına dikkat edin 🤍
Semaaa39 ardensss evett çok küçük sokmamalısınız. 6 aylıkken götürmüştük sadece ayaklarını sokmuştuk sevmesine rağmen. Deniz için aşılarının tam olması gerekiyor. Güneş kremi içinde 6 aydan sonra. Bebeğiniz çok çok küçük sokmamalısınız bence
ardensss Bebikoluhayatim evet temiz olmasına dikkat ederim tabi ki ama 3 aylık küçük mü ayrıca nasıl sokabilirim güneşten nasıl koruyabilirim
isirganotu ardensss şuan Yunanistanda tatildeyiz biz, az önce birini gördüm max bebeği 3 aylık soktu denize(yabancılar bu arada). 6 ay havuz için kesin sokmamalısınız biliyorum ama denize emin olamadım.
Semaaa39 ardensss zaten küçük olduğu için sürekli uyuyacaktır. Güneşin altında da bırakmayacağınıza göre korumanızda gerekmiyor :) gölgede yada pusetinde olacaktır muhtemelen hep
ardensss Semaaa39 evet onlara dikkat ediceğim tabi ki, güneş kremi vs. sürmekte sakınca olur mu acaba