seda_akkl SweetMom__ 😂ya bende geçenlerde boyadım sarı renge diye sevınırken saçlar siyah oldu boyayı değiştirmişler 😆at gız buraya güzel olursa
SweetMom__ uykusuzanne__ yıkadım maskemi yaptm bir rahatlama geldi uzun süredir çok istiyordum boyamak
coffeewithgummastic SweetMom__ kendi saç renginiz nedir? Çok koyu mu? Bende boyamak istiyorum ama saçım koyu kahve renk. Cennet mahallesine döner miyim diye de cesaret edemiyorum 🥴😆
seda_akkl SweetMom__ koleston kendim aldım birde internette sipariş versem daha düzgün gelırdı herhal
Meri-Mel SweetMom__ Ben kapalıyım zaten kuzum da yaşlandık her :( beyazları kapatma vakti geldi gerçi onları da seviyorum ama
SweetMom__ Meri-Mel yok canım tövbe inan insan biraz da şöyle kendine bakasi geliyor yap dilediğin renge boya
Beyninizikullanmakucretsizdir Bende yakın bir zamanda boyamayı düşünüyorum hatta birkaç güne de olur 😍😍
Beyninizikullanmakucretsizdir annekko belki tesettürlü birisi ve paylaşmak istemiyor? Sebep bu değilse bile paylaşmak zorunda mı?
SweetMom__ Beyninizikullanmakucretsizdir saçlarımı paylaşıcam diye yazmadım buraya saçmalığa bak belki özelden atacağım insanlar burnunu herşeye sokmaya ne meraklı ya 😂