lidokain Zehra95 duyuluyo canım ama dışarı gurultusunde biraz saati yaklastirman lazım. Kimse saatten konuştuğumu anlamiyor çok net sesi alıyor iletiyor dışarı veriyor. Telefon cantanda veya diğer durabilir sorun olmaz
GezginPaNDa Zehra95 samsung 4 kullanıyorum eşim hediye almış yoksa çok gerekli degil bence. Bu saatler profesyonel sporcular için.
Deletedmom_121 Zehra95 yine mi sen 😂😂 şaka Var bence ama kişiye göre değişir benim tansiyonum çok düşük ondan kullanıyorum ama kocam bey süslü bi şey almış her zaman kolumda duramıyor
Deletedmom_121 Zehra95 bi kaç yorumdur denk geldik birbirimize dikkatinizi çekmemiştir ondan yazdım 🌸
byzyldz cocomelon33 ben gün içinde şarjı bitmese de takıyorum yine işim yokken işim olduğunda şarjla uğraşmıyorum ya da geceleri de kullandığım için bitmesini beklemiyorum boş anımda takıyorum
Uykusuzhergeceeee Zehra95 ben de var ama pek kullanmıyorum. Arama yapıyor gelen mesajları bildirimleri görüyorum. Nabız ölçüyor stres seviyesi falan. Çok oturduysam kalk diyor hareket et 😅 Egzersiz yapacağın zaman kaç kalori yakıyorsun onu gösteriyor.