Prensim_06 Bugün 4. Gün kızlar 38-39 lari görüyoruz ateş düşürücü veriyorum belli bir süre sonra geri çıkıyor saçını yoluyor, kafasına vuruyor sürekli, kulağını falan çekiyor bugün akşam olmadu hastaneye götürücem dizinde uzun sürüyor muydu?
Mrvsmt2502 Prensim_06 diş ateş yapmaz. Diş kaşırken ağzına aldığı şeylerden enfeksiyon kapmış muhtemelen.
Fyzn Prensim_06 bencede diş değil benimkini de ateşi düşmüyordu hep hastneye gittik baya enfeksiyon kapmış dedi yatırdık
dlkuznnn Prensim_06 aslında diş ateş yapmaz derler ama kızım her diş çıkardığın da ateşlenir 3,4 gün çekeriz ben ateş düşürücü dışın da diş topundan da veriyorum rahatlasın diye .
Sese Prensim_06 bu aralar ateş salgın gibi birşey oldu canım. Benim bebeğimde sırf bu yüzden yatış yaptı . Sonuç bütün tahliller temiz ama ateş bitti sürekli bir uyku hali başladı şimdide kafayı yiycem. N dikkat ettiysen açılan postların çogu ateş üzerine
Prensim_06 dlkuznnn bizimde ilk dişler de falan 1-2 gün ateşi olmuştu bende ondan zannettim ama özellikle sıcaklık kafa kısmında var
Prensim_06 Sese evet öyle gerçekten sürekli bu huzursuz ağlama içerisinde ama gün içinde falan oyunlarında her Zaman ki gibi neşeli aktif o yüzden dişe vurdum direk
milkyy Prensim_06 diş ateşi değildir o enfeksiyon olabilir doktora baktırmakta fayda var boğaz tahrişi olabilir bu dönemde ağzına birşeyler attığı için oraya tahriş edip mikrop kaptırmış da olabilir
Annesi23 Prensim_06 merhaba ne durumda bebeğiniz acaba benim kızımda 6 aylık 3 gecedir ateşli. En çok kafası ısınıyo bacaklar kollar soğuk bide hafif ishal gibi sizde var mı bu durum
Prensim_06 milkyy tamam teşekkür ederim şuan ateşi yok sabahtan beri hiç çıkmadı geçti heralde çok şükür
demetsina Prensim_06 Doktorlar diş ateşinin yükselmeyeceğini söylüyor canım 37,5’u geçmez sanırım bebişte enfeksiyon var istersen dra götür antibiyotik kullanması da gerekebilir çünkü çok yüksek orta kulak iltihabı da olabilir
Prensim_06 Annesi23 bizde ishal yok ateşi vardı sadece aşırı huzursuzdu dün öğleden beri ateşi yok çok şükür devam etseydi ateşi akşam hastaneye götürecektim ateşi kaç derecelerde