novamom Allahım delireceğimmmmm burnu tıkalı ememiyor bile zar zor emiyor asla burnunu temizleyemiyor kıyamet kopuyor zorla temizlemeye çalışınca da çok ağladığı için düzgün temizlenmiyor başka ne yapabilirim hapşırsa da çıksa bari sümükler 😢😢
Yazmelegi_ novamom fizyolojik serum sıkınca hapşırtıyo ama bi ara onunla ilgili haberler çıkmıştı onun için kullanın veya kullanmayın diyemem
tugceyldzzz Bnde serumu zor kullanıyorum o yüzden banyodan sonra temizliyorum yumuşamış oluyo banyo yaptırıp temizleyin isterseniz
mom42x Merhabalar biz eşimle beraber temizliyorz burununu Dr osman gonulal var videosunu izlemeniz tavsiye ederim ilk başta tercübesiz yapiyoduk izleyip yaptik . Fizyolojik serumla daha iyi temizleniyor aspiratör nazal da aldim
novamom mom42x nasıl yapılacağını biliyorum ama izin vermiyor öyle ağlıyor ki zorla kafasını kollarını tutmak zorunda kalıyorum çok üzülüyorum
simseklivekalpli novamom 6 yaşndaki kızm bile arada ağlıyor. Ama sağlığı. Mecbur yapılacak. Biraz gaddar olmak lazım maalesef.
mom42x novamom burnu tıkanip Allah göstermesin daha kötüsü olabilcegini düşünün lütfen . Onun için aglama krizine giriyor bizimkide 2 dklik is o kadar da sürmüyor hatta sonra hemen kucagima aliyorum sakinlesiyor