minnosumb Anneler 2 gün oldu doğum yapalı, bebegim küvezde malesef:( cok az sütüm geliyo sagiyorum ama bisey kafama takıldı.1 gün içinde belirli saatlerde sagdigim sütü birlestirebilirmiyim? Anca oyle 30 ss falan oluyo cunku.lutfen bilen yazsın
lilakids minnosumb canım benimde ilk zamanlar öyleydi benimde bebeğim küvezde kaldı 5 gün 30cc olsa bile süt saklama poşetine koyun demişti hemşireler eğer öyle yapmak istemezsen de her sağdığını bir çay bardağına ayrı ayrı koy buzdolabında aynı ısıya ulaşınca poşete kaldır en azından bebeğin yanına gelene kadar
rabiaakkan Canim ben bastan beri sagiyorum hepsini birleştiriyorm valla gece gundurz sabah aksam fark etmiyor bu kadar takilma bence gece sutu daha doyurucu olur sabah öğlen daha vitaminli olur diye biliyorum ama ne zamana kadar ayircam diye ben hespini birlestirip dolaba koyuyorum bebege verecegim zamanda bermani usulü ısıtıp veriyorum
Lavitaebella rabiaakkan sağdıkça ayrı ayrı dolaba koyup(hava sıcak) , orada eşit ısıya gelince birleştirebilirsiniz(aynı gün içindeki olursa iyi olur tabii)
lilakids minnosumb kafana takma hiç diyemeyeceğim zor bir süreç ama bebeğini kucağına alınca hepsi geçiyor geçmiş olsun Rabbim bir an önce kavuştursun sağlıklıca
rabiaakkan minnosumb benim bebegimde kuvezdeydi onun icin sagiyorum sakin ol bir gun beklemedigin anda yaninda olucak zor gunler sabret ama gelip geciyor benim bebegim 9 gun kaldi kuvezde 9 gun diken ustundeydim canin orda ama kendini uzme sütüne odaklan bol bol su iç sütun artsin stres yapma sutun etkilenir bide sütü sagarken bebegime sifa olsun şafi isminle sifa ver Allah’ım gibi dualar et dilinde hep
minnosumb rabiaakkan evet ya evden onunla çıkıp onsuz gelmek çok zormuş Rabbım kimsenin başına vermesin, çok şükür gonderdigim sütümü iciyo ama evde her şey onu bekliyo. Vardır rabbimin bi bildiği diyip bekliyoruz
rabiaakkan minnosumb bende oyledeydim canim o kadar guzel hazırlık yaptim ki onun icin hastane susleri kiyafetleri hediyelikler felan ama hic birini dogdugunda giyemedi hastanede çıplak duruyor zaten ben bile pijamalarimi giyememistim riskli gebelikti esimi bile almadilar yanima 4 gun ben yattim o hastanede tek basina assada oglum tek basina hele hastaneden onsuz ayrilman daha kotu rabbim hayirlisini versin ama gelip geciyor simdi 5 aylik 1 saat bile ayri durmadim onsuz duramam da Rabbime sığın gozunu acip kapaginca yaninda olucak neyden dolayi kuveze aldilar
rabiaakkan minnosumb bide yanina geldiginde sakın biberon verme emzirmeye dene ben biberon verdim benimki erken dogdu zayifti uyanmiyordu emmek icin memeyi kavrayamiyordu simdi hayla sagarak veriyorum sakin o hataya düşme
minnosumb rabiaakkan bugün emzirmeye çağırdılar ama beceremedik ikimizde:) yavaş yavaş yapacaz insallah