bayanukuslu Kuzular 21 ay 24 günlüğüz. 1 haftadır nerdeyse asla uyumak istemiyor. Uyku gerilemesi bu kadar erken başlar mı ? Yoksa başka bişey mi var ? Hal hareketleri değişti çocuğun resmen siması bianda değişti 😂 hadi diyorum onlar 2 yaş sendromu eyvallah da. Uyku gerilemesi mi başladı anlamadım. Sizde durumlar nasıl
Bsraasln bayanukuslu benim de oğlum 21 aylık bizde 1 aydır var 🤦🏻♀️ normalde 10 civarı uyurdu artık 12 oldu uykusu gelse de uyumak istemiyor 😮💨
menek16 bayanukuslu benim oglum oldu olası uykuya direndigi için gerileme var mı bilmiyorum ama 24 aylık son zamanlar da uykudan ekstra nefret ettigi dogrudur😀
bayanukuslu menek16 yatıyo gözlerini kapatıyo sonra gözlerini açıyo kolları havaya kaldırıyo geriniyo emziği ayıp kalkıyo 😂😂 uyumuş uykusu bitmiş
Endmzakyol Benim kızımda 21 aylık 1 ay önce felan uykuya çok direniyodu ama uyku gerilemesimi nedir ben anlamadım çünkü o dönemde emziği bırakmıştı ben ondan bu kadar zorladı diye tahmin ediyodum.son gunlerde herkeze iyi geceler diyip uyumaya gidiyoruz çok şükür deliksiz uyur
menek16 bayanukuslu hahahaha benimki de iyileştim diyo hahahahaa o kadar uzak ki uykuya hastalık sanıyo yavrum😂
sedanurserhatlan Bizde 21 aylığız, herşeyi kendi yapmak istemesi, ağlaması, inatlaşması ve uyku gerilemesi hepsi var 🤫
Endmzakyol gvnkrm emziğin ucunu kestim kızım görmeden sonra ağzına aldı çıkardı kuşlar isirmis kızım dedim gitti geldi baktı gündüz bı skilde öyle böyle geçti ama 3 gecemiz çok zor geçti ağladı uykuya geçerken çok direndi ama iyikide biraktirmisim oh bee temizlik valla