Bolmayonezlitavukdoner Kızlar hadi hep aklınızı kurcalayan o soruları sorun cevaplayalım. Son adet tarihinde hamile olmuyoruz ama neden son adet tarihinden hamilelik hesaplanıyor? Japon yapıştırlcılar kutularına neden yapışmıyor?
metehaninannesiiii Bolmayonezlitavukdoner sen bugün iyi misin biraz önce de don araya sıkışsa düzeltir misun diye sordun susjsjejjsjsjdjdjdjd
SeverusSnape Bolmayonezlitavukdoner soruları gören hayat : ben ne alaka? Kuşum sence bunlar hayatta sorgulanacak şeyler mi? Mesela, ekonomiyi sorguluyorum ben yaklaşık 3 yıldır. Hayatla tek hesaplaşmam bu ajshsjsh
Cicektebenimcicekligunlerde Bolmayonezlitavukdoner Nereden bilsin doktor hangi gece olduğunu netlik olsun diye son adet hesaplanır aşko.😀 Bu ülkelerin isimlerini kim koymuş. Germany derken ülkeler biz neden Almanya diyoruz söylenişi ülkelere göre neden değişiyor.? 😂
Bolmayonezlitavukdoner Cicektebenimcicekligunlerde bende çok merak ediyorum yani germany ile almanya ne alaka
bisenakillisinzaten Bolmayonezlitavukdoner niye kadın hastalıkları ve doğum varda erkek hastalıkları ve doğum yok kskskk
kimbumadam Bolmayonezlitavukdoner Benim en çok içerlediğim ve sorguladığım konudur bu Neden unutuyoruz? 10 haziran 2014 te nerdeydiniz? Ne yapıyordunuz? 🥹
Poly-ana kimbumadam Neden unutuyoruz? Hayatta mutluluk kadar acı deneyimler ve kayıplarda var unutmasak ölürdük
sakinolpelincim SweetMom__ mühendislik hatası zemin oturması yaşanmış. Hatta o nedenle kendileri utanç kulesi diyor ne kadar salak olduklarının kanıtı 🤭