8162648 Herhangi bir yöntem uyguluyor musunuz? Doktora göründüm bi sorunum yokmuş eşimde de aynı şekilde. 2 kızım var ellerinizden Öper. Soğan kürü vs herhangi bir şey deneyen var mı kızlar 6 aydır istiyoruz çocuk
Bebegimben1 8162648 gebelik planlamiyorum. Ama dut duyu içebilirsiniz sabah akşam. Ben ilk bebeğimde soğan suyu içiyordum hamile olduğumu öğrendim ama o zaman bilmiyordum içmeye devam ettim kanamam filan oldu sizde dikkat edin soğan suyu icerken
Yelda35 8162648 komik gelecek ama ilişkiden sonra belimin altına yastık koymuştım oğlum doğmadan birde yumurtlama günü önemli
Tuuggccee 8162648 bızde esımle kecıboynuzu oekmezı denemstık allahın işi tabıkı ama bızde ıse yaradı 🫠
8162648 Bebegimben1 nasıl yapılır dut suyu kaç gün içilir acaba detay verir misiniz teşekkür ederim şimdiden 🙏 soğan suyu içmeye korkuyorum açıkçası
8162648 Yelda35 komik değil canım birçok kişiden duymuştum 🙈 periyoda göre yumurtlama günleri yazıyo benim adetim günü gününedir düzenlidir uygulamaya göre gitsem mi acaba yoksa ovulasyon test mi alsam
Bebegimben1 8162648 göz kararı kuru dutu 1-2 bardak suda ,5 dk kaynatıp sabah akşam içebilirsiniz. İdrar yollarına birebir enfeksiyonun filan varsa atar. Dut suyunun hamilelikte de zararı yok şekeriniz olmadığı sürece. O yüzden kaç içeceğiniz size kalmis
8162648 Bide kızlar cinsiyetin erkek olması için herhangi bi yöntem var mı önerebileceğiniz. 2 kızım var bir oğlum da olursa inşallah çocuk yapmak istemiyorum artık Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah