Arasko_momm Kızım 8 günlük bugün tek gözünde çapaklanma başladı sütümle siliyorum öyle açıyor gözünü.Sizlerde böyle birşey yaşadınız mı yenidoğanda normal mi yoksa bir sorun mu var bilemedim.
Arslan Arasko_momm Benimde yenidoğan bebeğim 10 günlük onda da var ılık pamukla siliyorum dr sordum göz kanalları tıkalıdır masaj yap dedi gecmezse bi damla verecegım dedi henüz gecmedi damla alaacgız sanırım.
deryw Arasko_momm benim kızımda da oldu aynı sorun damla kullandım her iki gözüne de damlat dedi hatta doktor bi süre kullandım geçti. Neitra olması lazm adı
edaaa35 Arasko_momm Merhabalar benim oğlum 3 aylık oluncaya kadar oldu Dr normal demişti yenidoğan bebeklerde ama şu var sildiginiz pamuğu tekrar bı daha kullanırsanız ikinci sefere gecmiyo tek seferlik kullanım yapın bana sağlık ocağındaki ebe abla demişti
theyikik Ilık suyla ya da ılık çayla pamukla sil bi de masaj yap demişti doktorumuz. Kızımın iki gözünde de vardı doğduğunda
Arasko_momm Evet bende göz kanallarına masaj yaptım bugün biraz.Sütümle siliyorum ama ılık suyla değilde daha faydalı olur gibi düşündüm emin değilim tabi .