ipeksmom02 Kızlar sabahtan beri bebeğimin ateşi var doktora gösterdim calpol ver dedi veriyorum vücudundaki ateş düşüyor ama kafası hala aynı çok sıcak ıslak bez koyuyorum alnına ama fayda etmiyo Bide aşırı huzursuz, sürekli ağlıyo, iştahı hiç yok ne mama içiyo ne ne başka bişey yiyo tam 6 aylık diş olabilir mi? Diş etlerinde pek bi belirti göremedim ama Yarın özele götürücem sizede sorayım dedim
ikikizannesi0 ipeksmom02 ateşli iken aşi yaptimi.benimde kızım 18 ay aşısı dan sonra ateşlendi 2 3 gün aşıdan vs diye düşündük megersem enfeksiyonmus 5 gün hastanede yattik
ipeksmom02 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala hayır sağlık ocağına aşı için götürmüştüm o ara başladı zaten Ateşini ölçtü sırtını dinledi çok ateşi yok ama hırıltı var calpol ver tuzlu suyla temizle haftaya alalım aşıyı da dedi
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ipeksmom02 Geçenlerde oğlum ateşlendi, post açmıştım hatta. Sonraki günlerde, dediğiniz gibi sadece alnında ateş vardı. Doktora götürdüm, enfeksiyon varmış, antibiyotik yazdı. 1 hafta kullansın , 1 hafta sonra tekrar gelin dedi
ipeksmom02 ikikizannesi0 yapmadı haftaya aldı Normalde 38 derece altında yapıyoruz dedi 37.4 çıktı çünkü Ama hırıltı da olunca yapmadı
ikikizannesi0 ipeksmom02 iyi olmuş yapmadığı çünkü benim kızım için doktor öncesinden biraz varmış aşıyla faha siddetlenmis olabilir dedi 171 çıktı enfeksiyon
ipeksmom02 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yaa geçmiş olsun bizde de mi enfeksiyon var acaba tedirgin oldum şimdi