mavivam Ben taktırmak istiyorum en iyisi bu galiba taktıranlarda yan etkisi oldu mu ve pendik civarı fiyarlar ne alemde acaba
Mrvak bisenakillisinzaten onu nasıl becermişler ya koldan akciğere gitmesi için extra çaba lazım çünkü 😂
mavivam Mira2363 başka bir yan etkisi oldu mu doktorla konuştunuz mu hiç bu durumu ve şıanki fiyatlardan haberiniz var mı
Mira2363 mavivam haberm yok adet düzensizligi yaşarsın demişti doktorum fiyat ne oluesa olsn takarm en güvenli koruma
eyikez Bende yeni taktım araştıma yaptım baya en güvenli bu ve daha pratik takması bulunduğum yerde 8 bin fiyatı
bisenakillisinzaten Dilaradeniz kas içine yapılması gerekiyormuş aslında ama takan Dr biraz dışarı takmis sanırım o da akciğere kaymis
eknbrc bisenakillisinzaten benzer şikayetleri bende duyduğum için vazgeçtim. Vücudun verdiği bir tepkiymiş aslında. Kesinlikle garantisi yok. doktorum ben takarım ama garanti veremem kolaltından memeye de kayabilir bu sefer çıkarmak için göğüs hastalıkları uzmanına gitmen lazım dedi. Vazgeçtim o yüzden. Doktoruma da sonsuz güveniyorum ama önermediği için taktırmam