Halles Arkadaşlar benim gibi bebeğini her ay doktor kontrolüne GÖTÜRMEYEN var mı şart mı yani her ay gitmek
Hayallina Halles ben gidiyorum canım 7. Ayda gitmedim 8. Ayda gidicem kan tahlili vericez sonra özel aşılarda gidicem bir daha başka çağırmadı
Seydameva Halles sürekli hastane ortamına girmesini hiç istemiyorum aşılar ve hastalık hariç götürmedim ve götürmeyi hiç düşünmüyorum 🥰
Ipegim Halles biz giç her ay götürmedik doktorumuz 3 ayda bir çağırıyor hatta bende gerekli olmadıkça hastane ortamına sokma taraftarı değilim
Sasah1441 Halles biz her ay düzenli olarak gidiyoruz canım aylık kontrol ediliyor takip ediliyor boyu kilosu VS. Dr muzdanda çok memnunuz ağız içi boğazı saç derisi sırtı yani kısacası her yerini kontrol ediyor 🤗
Mom9 Halles ilk 6 ay bazı olası rahatsızlıkların erken teşhisi için önemli o yüzden götürüyorum. Sonra 1yaşında götüreceğim
Defnedilan34 Halles bebeğim 2 aylık aşılar haricinde 1 kez götürdüm oda kabız olduğu için okadar her ay hastaneye gidip o ortama sürekli sokmaya gerek yok bence bi rahatsızlığı olmadığı sürece