Meli1 Arkadaslar oglum 15 aylik ve oyuncaklara ilgisi cok az boyle etkinlik ve oyuncak onerisi olan var mi boyle oynadi mi uzun sure oynayacak ilgisini cekecek bisey istiyorum onerisi olan var mi
3cocukluananingunlugu Meli1 sürekli mutfakta kaşıklarımı oynuyor koltuk altından kaşık topluyorum hiç oyuncak oynamıyor aklı hep karıştırıp dağıtmakta.
AviL06 Meli1 15 aylık olduğu zamanlar https://www.google.com/search?q=aktivite+masas%C4%B1&client=ms-android-xiaomi-rev1&sca_esv=ebba84b6bdc58d29&sca_upv=1&biw=393&bih=720&sxsrf=ADLYWIKSyEYMl_q5eJW7s8bxmud2RDjdmQ:1724435220748&udm=2&fbs=AEQNm0DGJh9YizzddPAhY_WYXcZf7HY24ELUzVf_WkjvJaaRZC67tweipVr6yfDrXdqHH9VMp7HEXYfkNEYpzGOG7EPaJTBmgS2uJBRyfbSmav3SOgPahayJWhJfx4rMXvBH_NgiBAjZAfY3c8gk-InLyvH4u85-avPww8aef2-Gzb5NsyIW2ih_GzQ5GCS5y4XJ1KP8newVch_GIWn7bFdTHjUrSI5VzJ-h8Hqm3fHZ0el26pS3ipIL7zQw0kV5U8SHLumv64Cu&sa=X&ved=0ahUKEwjp3JTm1YuIAxW9QfEDHfDFND4QtKgLCCE daha çok bununla oynardı 😇 bir de LEGO, renkli toplar vs. 🌹
Cilekbiskuvi Meli1 Bebeklerim 14 aylık. Sevdiği oyuncaklar şuanda fisher Price yürüme arkadaşı, ilk arabam, top,kitaplar vs.
Meli1 3cocukluananingunlugu aynen benimkide oyle surekli kasik çatal bulursa bicak bile qlmaya calisio bicak cok ilgisini cekio butun cekmecelermo dagitio o yuzdn evde biseyle oyalansim istiyorum vitrinlerimi siliyorum camlarimjda hep parmak izi misafir kabul edemiyorum
Meli1 Noname21 boncuğu direkler arasi götürmeyi bilmiyorum nasil bisey Bide topa havuzlari dokuyorum havuzumuz balkonda tek tek hepsini atiyor asagiya
3cocukluananingunlugu Meli1 bıçakları kaldırdım tezgahın üstüne alabileceği yerde bırakmadım evim hergün dağınık oynamadığı oyuncaklar dağınık ortada sürekli. İlk çocuk mu bilmiyorum ama vitrindeki el izlerine takılmayın onlar onun izleri büyüyünce geçecek hiç kirlenmeyecek gibi düşünün. Bi oyuncağa uzun süre ilgi göstermeleri mümkün değil bu yaşta o yüzden endişelenmeyin sizinle etkileşim halinde olması en güzeli. Benim 3.evladım iki çocuğumda evim dağılınca krize girerdim hata olduğunu anladım ne çabuk büyüdüler anlayamadım o yüzden şimdi 3.daha rahatım yapabildiğim kadar yapıyorum napayım beni eleştiren gelmesin bana mümkünse. Çocuklu ev sürekli toplu kalmaz imkansız
AviL06 Meli1 yaz ayı sonuçta bebekler suyla oynamayı çok seviyor. E bebekte 3 fonksiyonlu masa var bir de ona bakın isterseniz LEGO var ama büyüyünce belki oynar yazı tahtası var kalemiyle ve yazı tahtası çıkınca da suyla oynayabileceği bir masa 😇 başka da aklıma bir şey gelmedi 🤷🏻♀️ Baby Toya Aktivite Masası Bloklar olarak e bebekte bulabilirsiniz
Meli1 3cocukluananingunlugu bende oyle yaptim bicaklari uzanamayacgi yerler3 koydum ama cidden cok hareketli mesela basamak taburemis var almasn die masanin altina koyuyoruz ordan bile cikarip istedgi yere cekio bi bakioz cikmis almis mutfagi bile toplayamiylrum cidden daginiklik bana iyi gelmio ama temizlemeye kalkinca oglum benden daha cok kosuo inanin gecen komsu geleym dedi firini actim firinin kapagina oturdu ayaga kalkmaga calisio bulask makinesini aciom ole buzdolabi aciom onun icine girio ne bulursa yere atio cekmecelerimn zaten deterjan kismini bagladm geri her yeri cikario gunde en az 3 kere topluom toplamak mesele degil de iste ani bi misafir gelecek diye korkuyorum lnun disinda vitrin el izi olsn misafir gelmedkce hic onemsemiyorum gelselerde bisey derlerse cevap verjrim ama arkadan konusurlarsa bilemem zaten esim cok takio temizligi bn takmiyorum esimden dolayi da pinpirikli oldum yok hali yeni yikandi gene ne dokuldu ay bu evin hali ne diye diye cidden bunaltio ya
Meli1 Cilekbiskuvi kitap ilgisini cekio ewt bnmkini de ama yurume arkadasini sevemedi sallanan ati var onu cani isterse iyi oynar salincak sebiyorus ama toplari filan sadece balkondan atmayi sebio cok kisa surede skilio
_inar404 Erkek çocuk sa hiç uğraşma onların ilgisi hep mutfak gereçleridir oyuncak onların ilgisini çekmez erkek çocuk öyle oluyor
Meli1 _inar404 cidden galiba oyle ev kucuk bi oyuncakci gibi cidden cok nadir 5 dk tutuobsadece yemek yerken bile ayakta bi uyuyacahnda oturuo hoc durmuo
bakkalemzigi Meli1 Lego alabilirsiniz , kitap alabilirsiniz cırt cırtlı ya da tak Çıkar , buzdolabına magnet alabilirsiniz hayvanlı olanlar dikkat çekiyor , oyun hamuru alabilirsiniz , trendyoldan Montessori oyuncak diye aratsanız sizde bakabilirsiniz
Meli1 bakkalemzigi lego ve magnet var onlari atio kitap bi tık ilgisini cekio montessori de trendyoldan baktim cok istedgm gibi bisey bulamadm aratiriyir7m boyle kendim yapabilirim gibide gelio bi diyoruk kendim yapaym ama bakalm araştırıyorum
Meli1 AviL06 hepsine bakacagm ilk defa duydugum seyler var suyla oynamayi sebio du ama bi anda sogudu suyu dokmeyi cok seviyor ama banyoyu seven havuzu seven cocuk korktu sevmio