Lre Kendi giysilerimizden ve bebeğiminkinden lekeleri çıkartamıyorum bir sürü denedim . Cosla aspirin ebebek baby me … neler kullanıyorsunuz ve nasıl uyguluyorsunuz çıkaranlar lütfen yazın çıldırıcam😫☺️☺️☺️
ZeydsMom Lre hamgi leke cikmazsa hidrojen peroksit dokuyorum. Bekletiyorum ve yikiyorum makinede. Hicbirsey kalmiyor. Parcaliyor lekeleri.
sentines Lre glint baby sprey kullanıyorum, bir de domol çok etkili lekelerde akşamdan kaynar suya koyuyorm çamaşırları bir ölçekte domol bekletiyorum, özellikle beyazlarda çok etkili☺️
mttbua Lre kırmızı sprey şeklinde kutusu canım. Direk sıkıyorum bekletip çitiliyorum elimde sonra makine
ZeydsMom imeaeb eczanelerde oluyor genelde canim. Asidik ozelliyi olan guclu oksitleyici. Sivilce yara camasir hali nerde desen ise yariyor. Mesela biz bi yerimizde bi enfeksiyon ve ya cam falan batarsa hemen ondan dokeriz kaynatip cikarir elimizden ayagimizdan. Kan durdurur. Halida elbisede cikmayan lekeleri cikarir. Cok ise yarar sey ama dikkat olunasi bisey ayni zamanda. Arastirin hidrojen peroksit
2305aslihan Elite home çamaşır suyu tozu sıcak suda çözdürüp kıyafetleri içine bastırıp 1 gece bekletiyorum sonra yıkıyorum genelde geçiyor geçmezse çok da takılmıyorum 😅 ama uğraştırıyor daha pratik varsa diye bekleyim burada 😬
Sblatc Lre elite home leke çıkarıcı kullanıyorum uzun zamandır her lekeyi çıkarır. Sıcak suda 1 gece bekletip makine atın. Eskiden kalma lekeleri bile çıkar