greattobeamom Deneyimleyen varsa paylaşabilir mi rica etsem neye dikkat etmek ne almak lazım yanımıza. İlk tatilimiz olacak kızım 1 yaşında havuza sokmayacağım uv korumalı mayo şapka güneş kremi şeyler dışında neler lazım olur?
usenmedimyaptimbirvelet greattobeamom müslin bornoz, kurulama havlusu varsa havlu pançoda olur. Kollukla yüzebiliyorsa kolluk yüzemiyorsa ayaktan geçirmeli simit. Gözlüğü durdurursa brnce gözlükte şart olabilir yüzerken güneş çok gözüne geliyor
greattobeamom usenmedimyaptimbirvelet gözlüğümüz yok ama güneşlikli deniz simidi var iş görür umarım çok teşekkür ederim🥰
greattobeamom hestiaone otelin yiyeceklerinden sağlıklı olanlardan veririm diye düşünüyorum ama yanımda bi şey götürsem mi
hestiaone greattobeamom ordan da bulabılırsınız tabı ama ben kendım yanımda bebek bisküvilerinden meyve pürelerinden falan götürmüştüm malum bazen yediği şeyleri bile yemek istemedikleri için alternatifim olsun diye 🤭
Mnli greattobeamom yanınıza organik kreker vs tarzı şeyler de götürün eğer sizin yediğinize içtiğinize çok uzanan bir çocuksa mesela siz havuz başında denizde bişey yiyip içerken verebilirsiniz ya da biyerlerde beklemeniz gerekirse ve otelde cips kola vs gırla oluyor benimki başka çocuğun en çok da abisinin elindekileri çok istiyor o zaman kreker verdim hep
greattobeamom hestiaone valla bugün döndük otelden bebek mamaları bisküviler her şey vardı ama kızım neredeyse hiç bi şey yemediği için sorun olmadı😂