mihramomm1 Dönmeye başlayan bebeğinizi nasıl yatiriyorsunuz ya da yatırdıniz yatağına lütfen çok acil deneyimlerinize ihtiyacım var yatakta sürekli yüzüstü dönüp uyandırıyor kendisini napicam bilemiyorum 🥺🥺🥺
sevimbarin mihramomm1 Sırt üstü yatırıyorum biraz dönecek gibi oluyor ama dönmüyor nasıl kendini uyandırıyor ki
KuzeyinAnnesi03 mihramomm1 emzirme yastığına destekliyrodum o şekilde uyudu sonra alıştı kendi şimdi döne döne uyuyor
Aafs68 mihramomm1 yüzüstü yatırıyordum ama şimdi sırt üsü koyuyorum kendi nasıl rahat ederse öyle uyuyor
isilaybestee mihramomm1 ilk zamanlar zor oluyor sürekli uyanıyor ama bi süre sonra alışıyor ben yatıyorum sabah kalkıyorum yatağın öbür ucunda duruyor kafası 2 buçuk aylıktı dönmeye başladığında bir süre kundakla devam ettik ama onuda açtı maalesef
mihramomm1 sevimbarin İlk dönmeden önce benim bebeğimde yan gelip uyumaya devam ediyordu artık tam tur dönüyor yuzustune o da ister istemez uyandırıyor
KuzeyinAnnesi03 mihramomm1 evet sırtına destek şeklinde önden de küçük bı yastıkla yada battaniyele yatırabilirsiniz ortasında kalınca dönmüyor
sevimbarin mihramomm1 Anladım uyku esnasında yapıyor o zaman kenarları doldur istersen dönemeyecek şekilde
use1234 mihramomm1 bende tam o evredeyim her yüz üstü döndüğünde uyaniyor bazen sirtina pat pat vurunca uyuyor bazen de alip emzirip tekrar yatiriyorum uyandikca tekrar yatiriyorum
mihramomm1 use1234 Bende dün gece yanıma aldım en son çare korka korka eşimi de attık yere biraz daha iyi uyudu yatarak emip uyuyunca
mihramomm1 mooomm01 Ahh geçecek ama işte ana yüreği :)bide desteksiz kimsesiz bir şehirde büyütüyorum
mihramomm1 @“isilaybestee”#p32520191Evet kendimi geçtim yavrum uykusunu alamıyor iyice asabilesiyor uykusuzluktan 🥺Keşke kundak falan yapabilsem onda asla ama asla durmuyor
mihramomm1 use1234 Evet bide o var her türlü delilik annelik 🥺Annem kardeşimi beşik hamakta yatiriyordu rahat ediyorlardi bide onu deniycem
mihramomm1 Diva Benim ki panter gibi üstünden falan atlar kesin 😂ama gene de deneyecegim . Teşekkür ederim ❣️