tazecikanne45 Lisans mezunuyum. Kpss başlığı açılınca sormak istedim. Lisanstan atanacak gibi değilim. Arkadaşlarım lise mezunu. Hepsi orta öğretimden atandı. Acaba lisans okuyan ön lisanstan ya da orta öğretimden atanabiliyor mu? Ya da açıktan 2 yıllık ön lisans okuyunca oluyor mu?
beyazzkuguu tazecikanne45 okuduğunuz bölüm dışında düz memurlukları adalaet bakanlığını katiplik mübaşirliği deneyebilirsiniz
milletsanakanalizemiolacak tazecikanne45 bende aynı durumdaydım canım cidden bu zamanda okumak bile suç ne mezunusun bilmiyorum ama devlette iş bulmak çok zor anca özel sektöre girersin afedersin o da köpek gibi çalıştırır
sek_kahve tazecikanne45 tek suçumuz hayatım 😁 gerçi ben biliyordum böyle olduğunu aptallık ettim. Eşimle tanıştığımda ikimiz de üniversite öğrencisiydik ve okulu bırakacağını söyleyip kpss çalışmaya başlamıştı. Lisede bilişim okumuş, ortaöğretim kpss’ye girdi ve atandı. Sonra da tekrar üniversite sınavına girip önlisans elektronik okudu. Lisanstaki kaydını ise komple sildirdi. Şuan istese önlisans kpss’ye girip tekrar atanabilir. Bunları biliyordum fakat tirih bilimini sivirik ikiyirim bin (çevireyim;tarih bölümünü severek okuyorum ben) dediğim için bitirdim lisansı ahsjsj
tazecikanne45 beyazzkuguu kaç puan almak gerekiyor onun için. Hiç tarih yapamıyorum. Sadece Türkçe matematik.
beyazzkuguu tazecikanne45 adalet bakanlığına 70 üzeri başvuru yapabilirsiniz 70 puan ile de atanan oldu katiplikte klavyenizi geliştirirseniz önemli olan klavye ve sonrasında mülakat
beyazzkuguu tazecikanne45 2018 de girmeniz daha da kolay olurdu aslında insanlar şu an akıllandı devlet işine girmeye çalışıyorlar
arenarden Merhaba ben de lisans tarih mezunuyum, formasyonum var. Ancak öğretmenlikte atama imkansız gibi. Kpss için nelere çalışıp, nerelere basvurabilirim acaba? Nereden nasıl başlamam lazım yardımcı olup yol gösterir misiniz