Metehannnn Kizlar 49 ile hamile kalmıştım. 67 ilw doguma girdim. 2 yol gecti su an 50 kilodayim.Boyum 1.72 bu arada. Delireceğim artık Got gogus kalmadı. Tahta gbi oldum sanki. Esmde sen bu ara çok zayıfladın dio. Napmaliyim
peruskam Metehannnn ogfff bendeee ama bebeğim cok hareketli asla uyku yok su içmeye fırsat bulamıyorum. Şuan 45 e düştüm ve sinirim bozuldu 50 le hamile kalıp 70 le doğuma girmiştim düşün hepsi gitiii
fatma_erva Metehannnn Bende şurada bekleyim 50 kiloyum Bi 5 10 kilo almak istiyorum vallahi ama alamıyorum nasıl alicaz bende bekleyim
Metehannnn peruskam fatma_erva kizlar ilacla falan olacak is değil. Bir ara aktardan bomba isminde toz bir karışım almıştım. Meyve suyu yada süte katılıyordu. 2 kutuda 2 kılı almıştım. Ama kusturdu agirlastirdi. Yataktan kalkamiyordum ağırlık vardi ustumde. Sonra bıraktım ve yine 2 kilo vermiştim. Bize organik dogal bir karışım lazm bence. Muz sut ceviz gbi sanırım. Ama onu içince de birsey yiyesim gelmio
peruskam Metehannnn ne muz ne süt ağzıma süremem zaten bu sıralar iyice iştahsızlık aldı basını gidiyo
alpmomss Merhaba bende bu uygulamada gördüm bi toz içeceği 4.gündeyim 1,5 kilo aldım aşırı iştah açıyor yediriyor aldırıyor ben doğumdan sonra eski kilosuna dönenlerdenim ıron magic milk trendyoldan aldım yorumlarına bakın öyle alın ben denemek istedim