wqqwqw Merhabalar bebeğim 3.5 aylık genel olarak başını tutuyor ama kucakta uzun süre desteksiz bırakmaya cesaret edemiyorum çünkü kafasını geriye atıyor. Bu durum normal mi ne zaman tam baş kontrolü sağlaması gerekir
seymassssss wqqwqw 3,5 aylıkken desteksiz oturamazlar kafasını geriye doğru atabilir,yana doğru düşebilir normal bence 😊
svncgldgn wqqwqw normal bizimki 4. Aya girdi yenice twmamen tutmaya bsşaldı 3.5 aylıkken sol tarafı tutuyor sağı tutamıyorfı baş tutma ile birlikte dönme de yüklendi ek olarka şuan oturmak da istiyor bütün tuşlara basıyor bebem kafayı tuttu ya 😂
wqqwqw seymassssss yanlış anlatmışım desteksiz derken oturur pozisyonda değil dik pozisyonda kafa desteksiz
seymassssss wqqwqw her bebeğin gelişimi farklıdır ama sanırım dik şekilde tutmaları gerekiyo bu aylarda belki de yeni başlıcaktır tummy time yapıyor mu
wqqwqw seymassssss evet yapıyor, kafasını tam dik de tutuyor yattığı yerden kaldıradabiliyor ama kucakta arkaya yana öne atabiliyor ve ben desteksiz bırakamıyorum cesaret edip
seymassssss wqqwqw hee tabiii benimkisi de öyle bi anda ne yapıcağı belli olmuyo bi anda atabiliyo çok normal. Öyle full desteksiz tutamıyorum hala 4.ayında benimkisi o dediğiniz 6.aydan sonra mümkün