peramomms Bugün 2.ay aşımızı olduk çok ağlıyor mamasını bile yediremiyorum calpol verdim hiç etki etmedi ateşi yok ama çok ağlıyor memeyi mamayı bile almıyor ne yapmalıyım kaç gün sürüyor
peramomms sincapailesi memeyi zaten pek sevmiyor zorla bir iki damla gitsin diye vermeye çalışıyorum şimdi hiç almıyor
ebruli17_ Bizde bugün olduk akşam 8 de göstermeye başladı etkisini ateşi hep 37.3 4 falan oluyo calpol verdim hemen geçer düzelir inşallah
cahide007 peramomms bugün bizde 2.ay aşımızı olduk 3 tane vurdular 2 bacak bir kol dizinde öylemiydi acaba Evet benim bebeğimde çok aşırı ağladııı zor sakinleştirip uyuttum vücudu iyi ama başında sıcaklık var ne yapcamıda bilemedim koltuk altından ateşini ölçüyorum ateşi yok ama başı sıcak baya
peramomms cahide007 bizimde 3 tane yapıldı bizdede aynı ateşi yok ama başo sıcak calpol verin sizde 6 saatte bir veriyorum
cahide007 cahide007 bağışıklığı güçlensin hemen verme 38 olunca ver dedi ebemiz koltuk altı ölçerim var sadece vücudu iyi ama başını ölçemediğim için de bilmşyorum o yüzden ıslak bez koydum kafasına