FatimaBetul Kızlar merhaba evlenirken kahvaltı takımı almadım ama içimde kaldı var mı önereceğiniz memnun kaldığınız bir takım önerisi?
Irmakk1 FatimaBetul ben Karaca’dan almistim ama baya eski model 6 yıl önce. Memnunum hala kullanıyorum Karaca’ya bakabilirsiniz güzel şeyler var
mondecaidensecmeler FatimaBetul Karaca’nın var güzel memnunum sadece getirirken çay fincanini getirmemisler. Başka bir tane kahvaltı takımım var onu günlük kullanıyorum. Görümcem çeyiz için aldılar Karaca’nın o da çok güzel
Rez FatimaBetul takım değil kendim uydurmuştum dilediğim boyuttaki tabağı alıp set yaptım hala kullanıyorum 12 kişilik 6 yıl öncesi, bulunduğum yerde sırf tabak satan büyük pazarlar var
Nacafa Kahvaltı setleri artık demode bana göre. Porland Morocco serisini aldım onları kullanıyorum daha şık ve modern bence
FatimaBetul Her birinize çook teşekkür ederim cevapladığınız için bebiş yüzünden ancak görüyorum cevaplarınızı 🥰
dryglgl FatimaBetul instagramdan outletporselendünyası hesabına bakın kesinlikle ben mağazasına da gittim çok kaliteli ürünleri fiyatı da piyasaya göre güzel gerçekten