Melek-yelgel67 Kızlar bugun evimde boyle bısey buldum daha dogrusu banyo dolabının uzerınden dustu tesadüfen bu nedir Bı bilgisi olan varmı
Deletedmom_216 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kullanici asi melek. İsmi melekse m oost sahinin bas harfidir korkmaya basladim gidiyom ben 🙄
Ecem__ Melek-yelgel67 S M B harfleri kim sizden varmi bas harfleri…buyumu bilmiyorum hic gormedim isimleri birbirne yapistirmislar
Melek-yelgel67 Ecem__ m ben b eşim diger m oglum s de ya kaynanama olabilir annemde ikisininde bas harfi s
pinkooo_02 Ashellinko kız ne çocuk karalaması bildiğin Arap yazıları gibi ve birilerinin baş harfleri
Bssraa2 Melek-yelgel67 hocaya sorun ve böyle şeyleri yakmayın suya atın derler genelde ama hocaya sormadan bir şey yapmayın
Themom_ Melek-yelgel67 cok belirgin mbm harfleri var. Mutlaka cami hocasına gidin gösterin. Sirkeli suda bekletip deniz suyuna atın derler genelde ama sakın hocaya göstermeden bir sey yapmayın.
kimbumadam Melek-yelgel67 Kağıda her çiziktirilen şey büyü olmaz. Biri rahatsız etmek için yapmış olabilir Şaka yapmış olabilir Çocuğunuz varsa ve yazıp çiziyorsa o bile yapmış olabilir Yırtık kağıda 2 arapça harf yazıldı diye korkmayın. Keza büyü bu kadar kolay işlese etrafta sağlam adam kalmaz