Meri-Mel Kızlar bu yaptığınız örgü tokalardan kızıma ve yakın arkadaşlara yapmak istiyorum da ipi ne marka model ya da cinsi ne oluyor o işlenmemiş tokalari nerden alıyorsunuz ne demeliyim züccaciye acil fikir atın üstüme 🥺
3kedili2bebekli Meri-Mel alize cotton goldla yada en ince makrome iplerle örebilirsiniz makrome her yerde bulunmuyor o yuzden cotton gold dedim toka malzemeleri tuhafiye veya ipci züccaciye vs hiç bulamazsanız bir milyonculardaki en sade tokalardan alıp yapabilirsiniz
oykuburak Meri-Mel ben toka örüp satıyorum canim youtubede Bi çok sayfa var yapan tuhayecilerde de ip bulabilirsin
Meri-Mel 3kedili2bebekli Öyle mi çok teşekkür ederim bilgi için makrome var aslında elimde bulursam resmini size atayım olur mu o bir bakın tabi o dediğiniz makrome ile aynı ise 🥰
3kedili2bebekli Meri-Mel yani Cook ince makrome onlar yoksa cotton ip de çok güzel iş görüyor satilanlarin hepsi cotton iplerden ama ben daha önce Elimde makrome vardı diye onla ormustum güzel olmuştu 😊
Meri-Mel 3kedili2bebekli Çok teşekkür ederim cotton alayım o zaman yapmisken güzel olsun var mı kolay bunu yap diyebileceğiniz bir iki örnek ya da YouTube da izleyebilirsiniz dediğiniz bir kişi öğrenebilecegim