SweetMom__ Kızlar oğlum 8 ay 14 günlük arka arkaya gidiyor emekleme oluyor mu birde oturduğu zaman poposunu havaya kaldırıyor kaç kere öne atladı zor tutum
askbebegimmbenim SweetMom__ ilk geri geri enekledi sonra ileri emeklemeye başladı demekki yakın artık. Arkadaşın dediği gibi halı kaygan olunca yapamıyordu. Parkede emeklemeye başladı. İster istemez kafayı çarpıyor ağlıyor çok dikkat ediyorum ama günde 1 2 kez bunu yaşıyoruz
Birbahargunu SweetMom__ ya benimki de 8 ay 13 günlük elleriyle öne atılıp poposunu kaldırıyor ama emekleyemiyor aynen kafa üstü düşecek gibi oluyor 😄 kendim dizini kırıp uzerinde tutuyorum öylece duruyor gitmiyor daha doğrusu şaşırıyor böyle biraz tedirgin oluyor gibi geldi bana :)
kimbumadam SweetMom__ Nooo :) Ben de hep oyun halısında oynatırdım Çıkarsa geri geri yine alır getirirdim Bir gün bıraktım fayansa kaya kaya emeklemeye başladı Dedim lan benim yüzümden mi keşfedemedi çocuk🤣 Yine yanında dur başını falan çarpmasın
kimbumadam SweetMom__ Kızım öyle koltuğun altına girmişti geri geri :( Mutfaktan bi geldim sadece kafa görünüyor ucundan Hulk gibi koltuğu kaldırdım yakasından tutup çıkardım Aman dikkat yani
Deletedmom_117 SweetMom__ geri geri giden bebek Çok geçmez gerçekten emekler kuzu Sen takiple kendini biyerlere vurmasın 😂
askbebegimmbenim SweetMom__ parkeye koyuyorum daha doğrusu mini hali var o parkelere gidiyor 1 2 saat takılıyor benim gözüm üstünde oluyor
yoldas13 SweetMom__ genelde önce arka arkaya giderler sonra ond doğru bır kaç gün ıcınde emekler canım