hazal3421 kimbumadam sizin bacakları ayrı ama ayakları birleşik gibi benimki bacaklar ayrı ayaklar ayrı her biri bir yerde gibi
Diverso hazal3421 d vitaminini aksatmadan verin kemikler için çok önemli. Benim kızımda parantez bacak vardı doktoru devit3 yazdı ve Hergün güneşlenirin düzelir dedi. 2 ayda şükür bayağı kapandı ama hala var
zencizeytin hazal3421 sıcaktan yapıyor olabilir mi? Üstü iklime göre kalın geldi bana bacakları yanıyor olabilir sıcaktan
hazal3421 zencizeytin yok ince zaten benim evim son kat ve etrafı hep açık çok esiyor bu yüzden soğuk evim
uykusuzhergece55 hazal3421 oğlum 15 aylık gene böyle açık yatıyor bacaklarını, yürümesinde vs bir sorun yok. Hatta bir arkadaşım doktoruna sormuştu bir sorun var mı diye, doktoru da normal demişti🌸
hazal3421 uykusuzhergece55 ya bencede böyle rahat ettiği için bu sıkıntı olmaz gibi ama yinede insan düşünüyor işte
Minmini hazal3421 bence o zaman sorun yoktur zaten küçükken çok esnek oluyorlar o şekilde rahat ediyor olabilir
ysmnabd hazal3421 sizyinede doktorunuza sorun burdakiler normal der bir ssıkıntı olur Allah korusun geç olmasın
Katya hazal3421 farklı duruyor açıkçası demekki diğer türlü onu rahatsız eden bişey var bence mutlaka doktora söylemelisin