Kelebekkk---12 Merhaba kızlar İzmir’de Buca’da oturuyorum. Sürekli iletişim kurabileceğim, acil durumlarda ulaşabileceğim konuşkan ve ilgili bir cocuk doktoruna ihtiyacımız var. Herhangi bir öneriniz var mı acaba? Varsa çok sevinirim gerçekten 😊
TulayGeriDon Kelebekkk---12 alsancakda özel muayenehane Dr Gülcan Çelik 10 numara bir kadın. Gece gündüz ulaşırım sorarım Muayenesi 45 dk rahat sürüyor. Çocuğu heryerini inceliyor. Öncelikle anneyi önemsiyor rahatlıyor mutlu anne mutlu bebek düşüncesi var. Çok memnunuz
KaynanaYiyen Kelebekkk---12 canım Buca belediyesinin arka tarafında. Özel muayenehanesi var. İstediğim her saatte ulaşabiliyorum. Halil akarcan.
nuroner Kelebekkk---12 Gülcan Çelik bizim artık evimizin ailemizin parçası harika bir doktor muayeneleri çok uzun ve detaylı aşırı rahatlatıyor ne zaman istesem gece gündüz anında döner . Muayenedeyse de yazar bitince mutlaka döner gece 1de bile aradım açtı verdiği ilaçlar tedaviler nokta atışı hiç hırpalamıyor bebeği de anneyidd
Ldyhzl Kelebekkk---12 geçen sene Çerşme’deyken Prof. Dr. Ceyhun Dizdarer’e götürmüştük bebeğimi. Çok ilgili ve pozitif bir doktor. Yazın Çeşme’ deki kliniğe çevirdiği evinin bir bölümünde hasta bakıyor. İzmir’de hangi hastaneyle çalıştığını bilmiyorum. Tavsiye ederim.
Elifguvenince TulayGeriDon merhaba, whatsapp geri dönüşleri nasıl peki? Dönüşleri zayıf diye duyum almıştım giden arkadaşımdan