210624 Bebegime dün 2 aylık aşıları yapıldı ve bu gece çok huysuzdu ısrarla meme istedi benden, fazla da uyumadi ne zaman normale döner sizce Sizin bebislerin durumu neydi
busraaa1616 210624 1-2 gün sürüyor maalesef ama aşıdan kaynaklı değilde atağada girmiş olabilir misiniz acaba 8. Hafta atağı var çünkü aşıyı dün olmuşsunuz dün gece huzursuz olması gerekirdi bugün normale dönerdi tabi her bebek farklı 8.hafta atağıda uyku gerilemesi sanki çok uyku varmış gibi
deniz1010 210624 2 aylık aşının bizde etkisi uzun sürmemişti, sizin bebiş de bu akşama en geç yarına toparlar inşallah 🙏🏼
210624 busraaa1616 dün gece zaten canım yanlış yazmışım dun gece huzursuzdu elim hep beşikte ydihep sut verdim suanda da ayniyiz , 8. hafta atağı ne oluyor ilk bebegim ve çoğu şeyi bilmiyorum
210624 deniz1010 inşallah canım teşekkür ederiz Oğlum çığlık atıyor ağlıyor elim hep beşikte yada emziriyorum
deniz1010 210624 gazı olabilir mi acaba? Karnını sıcak tutun siz, doktorunuza da danışın belki damla önerebilir. Genelde çığlık çığlığa ağlamak gaz yüzünden olabiliyor, aynı zamana denk gelmiş olabilir. Bugün de bekleyip doktora danışmakta fayda var 🌸