Elisa2103 Gerçekten artık kafayı yemek üzereyim 7 kg toplam doğum yaptım fakat kızımdan önce 2 düşüğüm oldu bu esnada çok kg almaya başladım şuanda doğum kg kat ve kat üstündeyim kızım emiyor 17 aylık ve ben çok bunaldım
sevimbarin Elisa2103 Neden bunaldın emiyormuş alman çok normal yiyosundur canım boşuna neden kendini yıpratıyorsun
asligdr Elisa2103 ben hamileyken 25 kilo aldım 50 iken 78 ile doğuma girdim doğum sonrası 70 oldum ve 1 senedir kilo veremiyorum 3 gün oldu limonlu detoks suyu içiyorum ve yengeç jeli aldım onu deniyorum sıkılaştırması için çünkü çok fazla sarkma ve çatlağım var benim de sinirim bozulmuştu iyice bi adım attım bakalım Siz kaç kilosunuz
flamingo24 Elisa2103 98 ile doğum yaptım 7 ay oldu 90 kiloyum hala emziriyorum . Elbet bi gün gidecek bu kilolar ama şu an fazla diyet detoks yapamam onu biliyorum adette olmadım bende artık yediklerime dikkat etmiyorum çünkü fazla yesemde kiloda almıyorum 90 takılı kaldım
Elisa2103 uykusuzanne__ diyetisyen ile çalıştım fakat nöbetli çalışıyorum maksimum 4 kg verebildim dahası da gitmedi
Elisa2103 sevimbarin bilmiyorum ama artık eski halimi çok özledim ve ne yaparsam yapayım gitmiyor bu da çok canımı sıkıyor
sevimbarin Elisa2103 Tabiki hangi kiloda mutluysan öne düşmelisin nasıl iyi hissediyorsan öyle yapmalısın ama bu şekilde bunalıma sokarak değil ve sen emziklisin yüklenme kendine