Sevo-0667788 Merhaba kızlar oğlum 2 yaşına girdi gündüz ve gece uykularında uyanıp çığlık çığlığa ağlıyo neden olur kucağıma alıyom zor sakinleşiyor başına gelen varmı yardım ederseniz sevinirim
Tosbaninannesi Sevo-0667788 kızım 18 aylık bizde de başladı terk edilme korkusu başlıyormuş ondan dolayı uykudan uyanır uyanmaz ağlıyorlarmıs
Atailknur Sevo-0667788 22 aylık bir haftadır çok çok kötüyüz ikimizde bittik artık. Gece uykuya çok direniyor ve uyku döngülerinde çok ağlıyor sürekli su istiyor emziğini fırlatıp atıyor Allah yardımcımız olsun balım çatlıyor uykusuzluktan inşallah çar çabuk düzelirler
evlerkadar Tosbaninannesi Sevo-0667788 canım ekran görüp görmemesi önemli yani ızledıklerı korkunc olmasa da gece rüyada görüp korkuyordur ona zorbalık yapan var mı yanında tartışma bağırma oluyor mu bunlara dikkat et bir de ayetel kürsü bas felak oku uyumadan çocuğa evinde de üzerlik otu defne yaprağı tütsüsü yap Allah şifa versin
aslllll25_ Oğlum 17 aylık ilk defa bu gece yaşadım yarım saat ağladı ama nasıl ağlamak zorla uyuttum. Çok korktum ilk defa başıma geldi
Sevo-0667788 evlerkadar ekran izleymiyom canım nadir yani bağırmada dışarda çocukların yanında çocuklar birbirlerine bağırarak oynuyo ondan olabilirmi anlamadım okuyorum devamlı ama hep aynı canım