Damla_eflin Umutunannesi_ Bende bu yüzden çok korktum. Umarım sağ salim bir yerde iyi biri bulmuştur.
Damla_eflin Umutunannesi_ Ailenin 6. Çocuğu falanmiş. Ama bilmiyorum o kadar güzel haberi bekliyorum ki umarım birşey olmamıştır.
ceylaniko Aptalllarsizi Rabbim korusun inşallah yavrucağı. Her neredeyse sağ olarak ailesine döner inşallah 😭🥹 çocuklar kötülük görmesin bilmesin ne olur
Tomris-Hatun Aptalllarsizi son gelisme varmi ya bi kac kisiyle giderkne kameraya yansimis goruntuleri
Umutunannesi_ Tomris-Hatun yol kenarında terligi bulunmuş biri kacirmadiysa terligini neden çıkarsın yol kenarinda inşallah başına kötü bişey gelmemistr
Tomris-Hatun Umutunannesi_ yok videoyu izlemedinmi bacim 4 kisi bi yere dogru gidiolar biri kadin ikisi erkek bide bu kiz
SeverusSnape Aptalllarsizi bugün gördüm bu haberi ve çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda sağ salim kavuşurlar çocuklarına. Allah kimseyi evlatla sınamasın.
Noname21 Çocuğun tel terliği bulunmuş yani kaçırmışlar çocuğu hayvan yese bulurlardı biri almış götürmüş bence kim bilir kim ailenin bir tahmini olduğuna eminim