meleksaymazz Kızım geceleri 30 dkya bi kalkıyor yaaa yanımda oldu mu sıkıntı yok odasında gündüzleri de 2 saati geçkin uyuyor geceleri niye böyle yapıyor anlamıyoruzzz
maygirl meleksaymazz 15baylik kizim.sabaha kadr 10 kez uyaniyor cou bebek bu sekildedr yapcak bsey yok elbet bigun bu uyanmalar kesilecek.hic neden uyaniyor die dusunmedm.ackcasi ihtyac duyuor demekki🤷♀️emziririm geri uykusuna dewam.eder yada su icer dewam.eder geri
meleksaymazz maygirl bende su içiriyorum ama genede kalkıyor ta ki yanıma yatırıncaya kadar ozama. Kesintisiz uyuyor ben şimdiye kadar hiç uykusuz kaldığımı bilmem anne yanınd ⅘ e kadar uyurdu şimdi odasını ayırınca zoruma gidiyor
meleksaymazz kimbumadam evet 9-12 arasında mutlaka uyumak ister işte yattığı saatin üstüne 2 saat koyarım
meleksaymazz nazlimom_ yok işte bi öğlen uykusu birde ikindin uyur ama uyutmassam burnumuzdan getiriyor
meleksaymazz kimbumadam galiba 5 erken oluyor 5:30 6 yı buluyor ikincisi zorla da uyutamıyorum ondan once
meleksaymazz kimbumadam evet 4-5-6 arası değişiyor ya napabilirim sizce? İlk uykusu her gün aynı saat olmayınca ikincide sarkıyor doğal olarak yatırmasam cadılaşıyor bi şekerleme yapıyım diyorum ikindine ondan sinirlisi yok senmisin uykudan uyandıran
meleksaymazz kimbumadam merhaba bugun 6 civarı kalktı ama okadar uykusu olduğu için kalktı mamasını içirdim tekrar uyudu. Böyle uykusu olmasına rağmen yine güne başlayalım mı ne dersinz ? O saatlerde hiç uyanmadı pekte düşkün yanımdayken uykusuna