Merhaba hanımlar aşamadığım bir konu ama içim şişti anlatmam lazım artık yeni doğum yaptım oğlum 7.5 aylık hamileliğimde kolay geçmedi biz eşimle birlikte olamadık 1 yada 2 kez falan sadece o ara yokluktan olsa gerek ki yapmaması lazımdı ama izlemiş farketmemiştim o zamanlar sadece bir kere telefonunda gördüm ama üstüne düşmemiştim ufak Bi tartışmayla geçip gitmişti doğum yaptıktan 4 ay sonra falan gece 12 de işten geldi eşim 4 12 çalışıyordu evimiz dubleks oğlumu doyurdum tekrar uyudu bende Bi yanına inip su falan içip laflamak istemiştim o zamanda yakaladım ve büyük bir tartışma yaşamıştık olmucak söz demişti 2 hafta önce de tabi oğlum büyüdükçe daha rahat dönemler geçiriyorum tempoyla alıştım stresinden azaldı belli Bi düzende oturdu hayatımızda bem böyle düşünüyorum ama öyle değilmiş meğer adam baya azaltmaya arada Bi izler olmuş banyoda yakaladım alışkanlık oldu sanırım baya azalttım biz düzene girdikçe dedi ama bu sefer tartışmanın boyutu büyüdü tabi ayrılırım senden sana ihtiyacım yok Bike dedim siz düşünün😪😂 ama şimdi hep Bi şüphe var içimde bu arada seks hayatımıza gelince son tartışmadan sonra çok daha iyi ve çok daha düzenli 1 gün arayla olmasına rağmen ben her seferinde bana rağmen hala oturup izliyormu diye düşünmeden edemiyorum güvenim kırıldı bende çok kırıldım başaramazsın tedavi olmanı istiyorum dedim ona sormalı sormalımıyım yoksa bu şekilde gözlem yapmaya devam mı etmeliyim benim yaşadığımı yaşayan hanımlar varmı desteğe ihtiyacım var 🙏😔🥹