Kızlar memeden ayrı uyutmak için araştırmalar yaptım videolar izledim, uyku eğitimi olmadan başladık ama doğru yolda mıyız bilemedim lütfen akıl verin😞 akşam uykusuna rutinlerimizi yaparak başlıyoruz duş masaj kitap okuma sonra emziriyorum ve babasına veriyorum, babası da müzik açıp ayağında salllayarak uyutuyor. Ama benden yani memeden ayrıldığı an basıyor çığlığı babasında da direniyor ama en sonunda uyuyor. Sizce aramızdaki bağ zedeleniyor mu? 2 gün oldu henüz bu şekilde uyuyalı. Gece de ilk uykusunda ben emziriyorum 2.de babası yine sallıyor bu arada 7 aylık oğlum. Ben de ayağımda sallamayı denedim ama kabul etmiyor memem diyip duruyo beni fark edince. İşin ilginç yanı hep memede uyudu evet ama son zamanlarda memedeyken de ağlıyo, atak haftası geçti ama aynı hala. Amacım en güçlü uyku desteği olan memede uyutmayı bırakıp başka bi destek vermek, bizim için o sallama desteği oluyo. Sallama desteğinden daha çabuk vazgeçebiliriz gibime geliyor ilerleyen zamanlarda. Yakında işe döneceğim ve bakıcısı ayağında sallayacak o yüzden bunu seçtik. Uzun oldu kusura bakmayın tavsiyeleriniz yazarsanız sevinirim