parsegemommyyy Merhaba Anneler, Oğlum 2 ayda 1 kg almış 9 aylık olmasına 1 hafta var normal mi yediriyorum süt emiyor yani ayda yarım kg almış oluyor notmal mi bu yeni emekliyor çok hareketli değildi tabi eller kollar oynuo ama efor anlamında söylüyorum
goktugharun parsegemommyyy çok normal az alması 6 aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor baya bizde 6 aya kadar çok iyi aldık sonra durdu malesef pek alamadık 9 ay 25 günlük olduk bakalım toparlıcaz insallah
livanurvealpinannesi61 parsegemommyyy 9 aylık ayda 500 gr almış e ne güzel işte. Ayda 1 kilo alacak değil artık. Ayda 200 300 gr alması beklenir sizin ki 500 gr almış gayet iyi.
parsegemommyyy goktugharun yani ek gıda reddi meme reddi yaşamadım yiyor nereye gidiyor o kısmı çözemedim 🤣
goktugharun parsegemommyyy bebekten bebege değişir genetik de olabilir bende hareketliliğe ve genetik olayına bağlıyorum 😂Doktor ne dedi ki kilosu hakkında ywni doktor bişey demediyse takmayın kafanıza
parsegemommyyy goktugharun gelişimi iyi olduğu için 8.ay muayrnesi yapılmasını istememişti 7.ayda görüştüğümüzde yaz aylarında bebeklerin çok kg almasını beklemiyoruz boy önemli demişti yani kg almayıp da boya gidebilir gelişim göstermeli demişti bakalım 1 hafta sonra kontrolde söyleyecek ne olduğunu ben bugün sağlık ocağına gidip tarttım kendim