Bebeğim (kız) 6 ay 18 günlük kilosu 6200 felan normalde sadece emiyordu ama üç buçuk aylıkken az kilo aldığı için doktor önerisiyle mamaya başladık 3 4 marka değiştirdik ama hiç birini çok severek içmedi ben de yediğime içtiğime dikkat ettim bu süreçte sütümün kalitesi artsın diye gene de ekstra kilo alamadı. Neyse dedim erkenden ek gıdaya başlayım 5 aylık olmasına 1 hafta kala tadımlara başladık şu an da çorba püre muhallebi falan yiyoruz bayağı ama ne yaptıysam ve verdiysem yaramadı kızlar 😣 hala çok az kilo alıyor üstüne birde çok hareketli hiç durmuyor 4.ay ataklarından bu yana bir sürü huyu değişti normalde altını değiştirirken çok keyiflenen bebeğim şu an asla değiştirmeme izin vermiyor yatağın içinde ters dönüyor resmen ben bağlamayayım altını diye 🤦🏻♀️ koyduğum yerde asla durmuyor kendini yere atıyor pusetinde falan defalarca ters dönmüşlüğü var 🫣 sonra sürekli yanımda kucağımda olmak istiyor hayır yenidoğan değil ki anlayışla karşılasam. Ağlama krizleri çığlıklarından hiç bahsetmiyorum bile.. ya daha neler neler var anlayacağınız ilk 3 ay oh ne sakin bi bebek dediğimiz kızımızın içinden bi canavar çıktı ve herşeyi burnumuzdan getiriyor ya çok da tatlı bi bebek herkese gülücükler saçıyor insanları falan çok seviyor şimdi bebeğimi şikayet gibi düşünmeyin onu çok seviyorum Rabbim onu be bütün bebekleri korusun sağlıklarına sıhhatlerine zeval gelmesin ama sadece çok yoruldum kızlar 😔♥️Önerilerinize açığım özellikle kilo alımı için neler yapabilirim var mı benim gibi bebeği zayıf olup bu aylarda kilo aldıran sizin bebişler nasıldı bu aylarda ha birde dişte geliyor oda çok huysuzlaştırdı