ipek3407 Kızlar kabızlık için sindirim sistemini düzenleyen damla aldım annem tavsiye etti eşim aldı eczaneden. Üstünde 2-4 yaş 6 damla yazıyor eşimde yeni doğan diye söylememiş oğlum 46 günlük acaba kullansam mı kullanan varmı
Perimasali89 ipek3407 biz kullandık biogaia ile aynı bu damla 5 damla önermişti doktorumuz daha sonra eczanede bulamayınca biogaia aldık ona devam ediyoruz şu an 3.5 aylık
zeynepsena24 ipek3407 biz 1 aylıkken kullanmaya başladık bir problem olmadı ama bir faydasını da görmedim açıkcası 😂
ipek3407 Perimasali89 kullanayım o zaman sakınca yoksa. Eczaneyw gidemedim sormak için buraya yazdım teşekkür ederim canım seni happy momdan hatırlıyorum nasıl oldu haftasını doldurdu mu😊
Perimasali89 Bu Araf’a oğlum prematüre doğdu 25 günlükken taburcu oldu hastaneden o zamandan beri kullanıyoruz bakso 6 damla başlamıştık
Perimasali89 [bilinmeyen] düzenli kullanınca etki göstermeye başlıyor bizim 4. Şişemiz gazı oluyor ama çok kötü sancıları olmuyor yani
Perimasali89 ipek3407 işte 25 günlüktü başladık şu an 3.5 aylık o zamandan devam ediyoruz biz faydasını gördük
diraraa Ben de kullaniyorum faydasini da gordum gaz konusunda. Bir de bunda anne sutunde olan mikroorganizmalar oldugu icin guvenerek kullaniyorum.
zeynepsena24 [bilinmeyen] büst harveys ve bakso kullandık ikisinin de bir hayrı dokunmadı çocuğuma 😂 denemediysen zincoyu tavsiye ederim melek yaptı bizim oğlanı
Akasyaa Bizde kullandık ama artık bulamıyoruz eczanelerde onunla aynı etkide olan başka ilaç önerdi eczacımız. 1 haftalıkken kullanmaya başladık.