Benanneoldum Merhabalar 5 ay 22 günlük bebeğim var bugün kontrole gittik boyu 66 cm kilosu 8050 baş çevresi 42.5 dr hepsi normalin altında dedi boy kilo neydeyse kafa çevresine çok takıldım var mi aynı durumu yaşayan 😭😭
Deletedmom117 Benanneoldum nasıl sekiz kilo olan bebeğe normalin altında demiş benim oğlum on aylık 9 kilo? Ne alaka yaa bence saçmalamış doktor gaywt iyi kilosu
balannesiii Benanneoldum doktorununuzda sorun var bence doğum kilosu kac bilmiyorum ama benim oğlum 5 aylıkken 8 kilodan azdı
Ozlmre Daha benmki 5 ay 20 günlük ve kilosu 7 olmadı bile.. Boyu en son 67 di kafasıda 41,5 ama aklıma hiç takmıorm
Hohomoromu Benanneoldum baş çevresi hakkmda bi fikrim yok ama bence boy ve kilosu gayet iyi normaln altında değil bence standartlarda ortalamada
Smrenes 🙄Doktorun gözler bozuk heralde 8 kilo 5 aylık bebek benim oğlum 11 aylık 9 kilo neyin kafası bu..
Bernaebu Benanneoldum bence sacmalik bebegim 5 ay 9 gunluk 66 cm boy 8 kilo 685 gr bas da 41.5ceya 42.5 sanirim bizimde normal hatta kilosu fazla dedi
ZeynoEce Benanneoldum internette boy kilo oranları var kız erkek bebeğe göre bakın isterseniz bide bu tarz şeyler çocuğun gelişimini etkilemiyorsa bence genetiktir
Ecrinsuy Benanneoldum canım benim kızım de 3 ay 3 günlük kontrolünde kilo 7ye yakın boy 58 cm çıktı ama baş çevresi 38miş ve baş çevresine küçük dedi korktum baya çocuk doktoruna gideceğim bakalım inşallah birşey yoktur
Basaksmrdyn Hahaha şaka mı ya benim kızım tam altı aylık 42,4 kafa kilo 6400 boy 65,5 çıktı ek gıdaya başladım. Asıl benim kızımın ki düşük 😂
Aysktr Benanneoldum Yalnış anlamış olabilir misiniz 9ay 21 günlük kızım var 8200 kilosu. Sizin dediğinize göre daha doğrusu doktorunuzun dediğine göre benim kızımın kemikleri sayılır 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️